Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g334g1201kcal93.4g6.7g90.1g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g1001g220kcal10g45g0g20g
Sipuli (kuorittu)334g90kcal4.3g16g0.7g5.7g
Seiti fileitä Findus667g467kcal106.7g0g2g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g167g567kcal3.3g5g60g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g334g267kcal8.7g13.3g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5670g5623kcal452.8g172g345.6g51.4g
Valittu annoskoko2835g2812kcal226.4g86g172.8g25.7g
Annoskoko puolitettuna1418g1406kcal113.2g43g86.4g12.9g
Arvot/100g100g99kcal8g3g6.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168