Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g400g1440kcal112g8g108g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g1200g264kcal12g54g0g24g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Seiti fileitä Findus800g560kcal128g0g2.4g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g200g680kcal4g6g72g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g400g320kcal10.4g16g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6800g6744kcal543.2g206.4g414.4g61.6g
Valittu annoskoko3400g3372kcal271.6g103.2g207.2g30.8g
Annoskoko puolitettuna1700g1686kcal135.8g51.6g103.6g15.4g
Arvot/100g100g99kcal8g3g6.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168