Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g400g1441kcal112.1g8g108.1g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g1201g264kcal12g54g0g24g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Seiti fileitä Findus801g560kcal128.1g0g2.4g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g200g680kcal4g6g72g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g400g320kcal10.4g16g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6804g6748kcal543.6g206.4g414.6g61.6g
Valittu annoskoko3402g3374kcal271.8g103.2g207.3g30.8g
Annoskoko puolitettuna1701g1687kcal135.9g51.6g103.7g15.4g
Arvot/100g100g99kcal8g3g6.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168