Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g467g1681kcal130.7g9.3g126.1g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g1401g308kcal14g63g0g28g
Sipuli (kuorittu)467g126kcal6.1g22.4g0.9g7.9g
Seiti fileitä Findus934g654kcal149.4g0g2.8g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g234g794kcal4.7g7g84g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g467g374kcal12.1g18.7g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7938g7873kcal634g240.8g483.6g71.8g
Valittu annoskoko3969g3936kcal317g120.4g241.8g35.9g
Annoskoko puolitettuna1985g1968kcal158.5g60.2g120.9g18g
Arvot/100g100g99kcal8g3g6.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168