Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g534g1921kcal149.4g10.7g144.1g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g1601g352kcal16g72g0g32g
Sipuli (kuorittu)534g144kcal6.9g25.6g1.1g9.1g
Seiti fileitä Findus1067g747kcal170.8g0g3.2g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g267g907kcal5.3g8g96.1g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g534g427kcal13.9g21.3g32g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9072g8997kcal724.6g275.2g553g82.2g
Valittu annoskoko4536g4499kcal362.3g137.6g276.5g41.1g
Annoskoko puolitettuna2268g2249kcal181.2g68.8g138.3g20.6g
Arvot/100g100g99kcal8g3g6.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168