Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g667g2401kcal186.8g13.3g180.1g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g2001g440kcal20g90.1g0g40g
Sipuli (kuorittu)667g180kcal8.7g32g1.3g11.3g
Seiti fileitä Findus1334g934kcal213.5g0g4g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g334g1134kcal6.7g10g120.1g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g667g534kcal17.3g26.7g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11340g11247kcal906g344.2g691g102.6g
Valittu annoskoko5670g5623kcal453g172.1g345.5g51.3g
Annoskoko puolitettuna2835g2812kcal226.5g86.1g172.8g25.7g
Arvot/100g100g99kcal8g3g6.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168