Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g100g360kcal28g2g27g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g300g66kcal3g13.5g0g6g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Seiti fileitä Findus200g140kcal32g0g0.6g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g50g170kcal1g1.5g18g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g100g80kcal2.6g4g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1700g1686kcal135.8g51.6g103.6g15.4g
Valittu annoskoko850g843kcal67.9g25.8g51.8g7.7g
Annoskoko puolitettuna425g422kcal34g12.9g25.9g3.9g
Arvot/100g100g99kcal8g3g6.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168