Kanaperunavuoka

Viipaloi perunat, sipuli ja tomaatit.

Ruskista kana kevyesti pannulla (käytä tarvittaessa öljyä).

Voitele vuoka kevyesti oliiviöljyllä.

Lado perunat, sipuli, tomaatit, kana ja tuorejuusto kerroksittain vuokaan, jätä kuitenkin perunakerros päällimmäiseksi.

Sekoita kerma ja vesi, lisää seokseen mielesesi mausteet ja suola.

Kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa 175C kunnes perunat ovat kypsiä (n. 1½-2h).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Tildacay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 325g246kcal6.1g50.1g0.7g3.3g
Tomaatti 108g25kcal0.6g3.7g0.3g1.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g42g66kcal3.3g1.7g5.4g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g165g91kcal5.1g10.6g3.3g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa215g280kcal38.7g2.8g11.8g0g
Oliiviöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2094g1664kcal109g142.6g68.2g11.4g
Valittu annoskoko1047g832kcal54.5g71.3g34.1g5.7g
Annoskoko puolitettuna524g416kcal27.3g35.7g17.1g2.9g
Arvot/100g100g79kcal5.2g6.8g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123634