Kanaperunavuoka

Viipaloi perunat, sipuli ja tomaatit.

Ruskista kana kevyesti pannulla (käytä tarvittaessa öljyä).

Voitele vuoka kevyesti oliiviöljyllä.

Lado perunat, sipuli, tomaatit, kana ja tuorejuusto kerroksittain vuokaan, jätä kuitenkin perunakerros päällimmäiseksi.

Sekoita kerma ja vesi, lisää seokseen mielesesi mausteet ja suola.

Kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa 175C kunnes perunat ovat kypsiä (n. 1½-2h).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Tildacay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 542g411kcal10.1g83.6g1.1g5.4g
Tomaatti 179g41kcal1g6.2g0.5g2.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g69g111kcal5.5g2.8g9g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g275g151kcal8.5g17.6g5.5g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa359g466kcal64.5g4.7g19.7g0g
Oliiviöljy 21g184kcal0g0g20.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 208g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 8.3g0.2kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3490g2773kcal181.6g237.8g113.6g18.6g
Valittu annoskoko1745g1387kcal90.8g118.9g56.8g9.3g
Annoskoko puolitettuna873g693kcal45.4g59.5g28.4g4.7g
Arvot/100g100g80kcal5.2g6.8g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123634