Kanaperunavuoka

Viipaloi perunat, sipuli ja tomaatit.

Ruskista kana kevyesti pannulla (käytä tarvittaessa öljyä).

Voitele vuoka kevyesti oliiviöljyllä.

Lado perunat, sipuli, tomaatit, kana ja tuorejuusto kerroksittain vuokaan, jätä kuitenkin perunakerros päällimmäiseksi.

Sekoita kerma ja vesi, lisää seokseen mielesesi mausteet ja suola.

Kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa 175C kunnes perunat ovat kypsiä (n. 1½-2h).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Tildacay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 759g575kcal14.2g117g1.5g7.6g
Tomaatti 251g57kcal1.4g8.7g0.8g3.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g97g155kcal7.8g3.9g12.6g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g385g212kcal11.9g24.7g7.7g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa502g653kcal90.3g6.5g27.6g0g
Oliiviöljy 29g258kcal0g0g29.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 292g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 12g0.3kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4886g3882kcal254.4g332.8g159.2g26.2g
Valittu annoskoko2443g1941kcal127.2g166.4g79.6g13.1g
Annoskoko puolitettuna1222g971kcal63.6g83.2g39.8g6.6g
Arvot/100g100g80kcal5.2g6.8g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123634