Kanaperunavuoka

Viipaloi perunat, sipuli ja tomaatit.

Ruskista kana kevyesti pannulla (käytä tarvittaessa öljyä).

Voitele vuoka kevyesti oliiviöljyllä.

Lado perunat, sipuli, tomaatit, kana ja tuorejuusto kerroksittain vuokaan, jätä kuitenkin perunakerros päällimmäiseksi.

Sekoita kerma ja vesi, lisää seokseen mielesesi mausteet ja suola.

Kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa 175C kunnes perunat ovat kypsiä (n. 1½-2h).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Tildacay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 867g657kcal16.2g133.7g1.7g8.7g
Tomaatti 287g65kcal1.6g9.9g0.9g4g
Punasipuli, kuorittu, 100g133g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g111g177kcal8.9g4.4g14.4g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g440g242kcal13.6g28.2g8.8g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa574g746kcal103.2g7.5g31.5g0g
Oliiviöljy 33g295kcal0g0g33.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 334g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 13g0.3kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5584g4437kcal290.6g380.2g181.8g30g
Valittu annoskoko2792g2218kcal145.3g190.1g90.9g15g
Annoskoko puolitettuna1396g1109kcal72.7g95.1g45.5g7.5g
Arvot/100g100g80kcal5.2g6.8g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123634