Kanaperunavuoka

Viipaloi perunat, sipuli ja tomaatit.

Ruskista kana kevyesti pannulla (käytä tarvittaessa öljyä).

Voitele vuoka kevyesti oliiviöljyllä.

Lado perunat, sipuli, tomaatit, kana ja tuorejuusto kerroksittain vuokaan, jätä kuitenkin perunakerros päällimmäiseksi.

Sekoita kerma ja vesi, lisää seokseen mielesesi mausteet ja suola.

Kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa 175C kunnes perunat ovat kypsiä (n. 1½-2h).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Tildacay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 976g739kcal18.2g150.4g2g9.8g
Tomaatti 323g74kcal1.8g11.1g1g4.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g125g199kcal10g5g16.2g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g495g272kcal15.4g31.7g9.9g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa645g839kcal116.2g8.4g35.5g0g
Oliiviöljy 38g332kcal0g0g37.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 15g0.4kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6282g4992kcal327.4g427.6g204.8g33.8g
Valittu annoskoko3141g2496kcal163.7g213.8g102.4g16.9g
Annoskoko puolitettuna1571g1248kcal81.9g106.9g51.2g8.5g
Arvot/100g100g80kcal5.2g6.8g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123634