Kanaperunavuoka

Viipaloi perunat, sipuli ja tomaatit.

Ruskista kana kevyesti pannulla (käytä tarvittaessa öljyä).

Voitele vuoka kevyesti oliiviöljyllä.

Lado perunat, sipuli, tomaatit, kana ja tuorejuusto kerroksittain vuokaan, jätä kuitenkin perunakerros päällimmäiseksi.

Sekoita kerma ja vesi, lisää seokseen mielesesi mausteet ja suola.

Kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa 175C kunnes perunat ovat kypsiä (n. 1½-2h).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Tildacay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 108g82kcal2g16.7g0.2g1.1g
Tomaatti 36g8.2kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g14g22kcal1.1g0.6g1.8g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g55g30kcal1.7g3.5g1.1g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa72g93kcal12.9g0.9g3.9g0g
Oliiviöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 1.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana698g555kcal36.2g47.4g22.6g3.8g
Valittu annoskoko349g277kcal18.1g23.7g11.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna175g139kcal9.1g11.9g5.7g1g
Arvot/100g100g79kcal5.2g6.8g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123634