Kanaperunavuoka

Viipaloi perunat, sipuli ja tomaatit.

Ruskista kana kevyesti pannulla (käytä tarvittaessa öljyä).

Voitele vuoka kevyesti oliiviöljyllä.

Lado perunat, sipuli, tomaatit, kana ja tuorejuusto kerroksittain vuokaan, jätä kuitenkin perunakerros päällimmäiseksi.

Sekoita kerma ja vesi, lisää seokseen mielesesi mausteet ja suola.

Kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa 175C kunnes perunat ovat kypsiä (n. 1½-2h).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Tildacay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1084g821kcal20.3g167.1g2.2g10.8g
Tomaatti 359g82kcal2g12.4g1.1g5g
Punasipuli, kuorittu, 100g167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g138g221kcal11.1g5.5g18g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g550g303kcal17.1g35.2g11g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa717g932kcal129.1g9.3g39.4g0g
Oliiviöljy 42g369kcal0g0g41.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 417g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 17g0.4kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6980g5546kcal363.8g475g227.4g37.2g
Valittu annoskoko3490g2773kcal181.9g237.5g113.7g18.6g
Annoskoko puolitettuna1745g1386kcal91g118.8g56.9g9.3g
Arvot/100g100g79kcal5.2g6.8g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123634