Kanaperunavuoka

Viipaloi perunat, sipuli ja tomaatit.

Ruskista kana kevyesti pannulla (käytä tarvittaessa öljyä).

Voitele vuoka kevyesti oliiviöljyllä.

Lado perunat, sipuli, tomaatit, kana ja tuorejuusto kerroksittain vuokaan, jätä kuitenkin perunakerros päällimmäiseksi.

Sekoita kerma ja vesi, lisää seokseen mielesesi mausteet ja suola.

Kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa 175C kunnes perunat ovat kypsiä (n. 1½-2h).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Tildacay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 217g164kcal4.1g33.4g0.4g2.2g
Tomaatti 72g16kcal0.4g2.5g0.2g1g
Punasipuli, kuorittu, 100g33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g28g44kcal2.2g1.1g3.6g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g110g61kcal3.4g7g2.2g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa143g186kcal25.8g1.9g7.9g0g
Oliiviöljy 8.3g74kcal0g0g8.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 83g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 3.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1396g1109kcal72.6g95g45.4g7.6g
Valittu annoskoko698g555kcal36.3g47.5g22.7g3.8g
Annoskoko puolitettuna349g277kcal18.2g23.8g11.4g1.9g
Arvot/100g100g79kcal5.2g6.8g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123634