Lämmin salaatti

Keitä parsakaali suolatussa vedessä, että jäävät sopivan rapeiksi.

Paista sipuli öljyssä, lisää paprika ja herkkusienet.

Sekoita kulhoon parsakaali, paistetut paprikat ja herkkusienet.

Paista erikseen palvikinkku, ja lisää salaattiin.

Lisää papuja.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoisella balsamicolla ja sitruunamehulla.

Syö lämpimänä tai anna marinoitua yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaa 200g70kcal9.2g3.9g0.6g5g
Paprika punainen 100g29kcal0.9g4.5g0.4g1.9g
Palvikinkku HK 3%75g75kcal13.5g0.4g2.3g0g
Sipuli, paistettu 50g51kcal0.6g2.4g4.1g0.9g
Oliiviöljy 90g796kcal0g0g90g0g
Herkkusieni 100g16kcal2.1g0.3g0.3g1.5g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)50g103kcal0.6g23g0.9g0g
Kidneypapu, suolaliemessä200g220kcal15.6g36g1g16g
Papu valkoinen, keitetty 200g215kcal16.9g28g0.7g14g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2140g3159kcal119.6g198.6g200.6g78.8g
Valittu annoskoko1070g1579kcal59.8g99.3g100.3g39.4g
Annoskoko puolitettuna535g790kcal29.9g49.7g50.2g19.7g
Arvot/100g100g148kcal5.6g9.3g9.4g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124613