Lämmin salaatti

Keitä parsakaali suolatussa vedessä, että jäävät sopivan rapeiksi.

Paista sipuli öljyssä, lisää paprika ja herkkusienet.

Sekoita kulhoon parsakaali, paistetut paprikat ja herkkusienet.

Paista erikseen palvikinkku, ja lisää salaattiin.

Lisää papuja.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoisella balsamicolla ja sitruunamehulla.

Syö lämpimänä tai anna marinoitua yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaa 240g83kcal11g4.6g0.7g6g
Paprika punainen 120g35kcal1.1g5.4g0.5g2.3g
Palvikinkku HK 3%90g90kcal16.2g0.5g2.7g0g
Sipuli, paistettu 60g61kcal0.8g2.9g4.9g1g
Oliiviöljy 108g955kcal0g0g108g0g
Herkkusieni 120g19kcal2.5g0.4g0.4g1.8g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)60g123kcal0.7g27.6g1g0g
Kidneypapu, suolaliemessä240g264kcal18.7g43.2g1.2g19.2g
Papu valkoinen, keitetty 240g258kcal20.2g33.6g0.8g16.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2568g3790kcal143.4g238.4g240.4g94.4g
Valittu annoskoko1284g1895kcal71.7g119.2g120.2g47.2g
Annoskoko puolitettuna642g948kcal35.9g59.6g60.1g23.6g
Arvot/100g100g148kcal5.6g9.3g9.4g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124613