Lämmin salaatti

Keitä parsakaali suolatussa vedessä, että jäävät sopivan rapeiksi.

Paista sipuli öljyssä, lisää paprika ja herkkusienet.

Sekoita kulhoon parsakaali, paistetut paprikat ja herkkusienet.

Paista erikseen palvikinkku, ja lisää salaattiin.

Lisää papuja.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoisella balsamicolla ja sitruunamehulla.

Syö lämpimänä tai anna marinoitua yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaa 280g97kcal12.8g5.4g0.8g6.9g
Paprika punainen 140g41kcal1.3g6.3g0.6g2.7g
Palvikinkku HK 3%105g105kcal18.9g0.5g3.2g0g
Sipuli, paistettu 70g71kcal0.9g3.4g5.7g1.2g
Oliiviöljy 126g1114kcal0g0g126g0g
Herkkusieni 140g22kcal2.9g0.4g0.5g2.1g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)70g144kcal0.8g32.2g1.2g0g
Kidneypapu, suolaliemessä280g308kcal21.8g50.4g1.4g22.4g
Papu valkoinen, keitetty 280g301kcal23.6g39.2g1g19.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2996g4422kcal167.2g277.8g280.8g110g
Valittu annoskoko1498g2211kcal83.6g138.9g140.4g55g
Annoskoko puolitettuna749g1106kcal41.8g69.5g70.2g27.5g
Arvot/100g100g148kcal5.6g9.3g9.4g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124613