Lämmin salaatti

Keitä parsakaali suolatussa vedessä, että jäävät sopivan rapeiksi.

Paista sipuli öljyssä, lisää paprika ja herkkusienet.

Sekoita kulhoon parsakaali, paistetut paprikat ja herkkusienet.

Paista erikseen palvikinkku, ja lisää salaattiin.

Lisää papuja.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoisella balsamicolla ja sitruunamehulla.

Syö lämpimänä tai anna marinoitua yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaa 360g125kcal16.5g6.9g1.1g8.9g
Paprika punainen 180g53kcal1.7g8.1g0.7g3.4g
Palvikinkku HK 3%135g135kcal24.3g0.7g4.1g0g
Sipuli, paistettu 90g91kcal1.2g4.4g7.4g1.5g
Oliiviöljy 162g1433kcal0g0g162g0g
Herkkusieni 180g29kcal3.8g0.5g0.6g2.7g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)90g185kcal1.1g41.4g1.5g0g
Kidneypapu, suolaliemessä360g396kcal28.1g64.8g1.8g28.8g
Papu valkoinen, keitetty 360g387kcal30.3g50.4g1.3g25.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3852g5685kcal215.4g357.4g361.2g141.4g
Valittu annoskoko1926g2843kcal107.7g178.7g180.6g70.7g
Annoskoko puolitettuna963g1421kcal53.9g89.4g90.3g35.4g
Arvot/100g100g148kcal5.6g9.3g9.4g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124613