Lämmin salaatti

Keitä parsakaali suolatussa vedessä, että jäävät sopivan rapeiksi.

Paista sipuli öljyssä, lisää paprika ja herkkusienet.

Sekoita kulhoon parsakaali, paistetut paprikat ja herkkusienet.

Paista erikseen palvikinkku, ja lisää salaattiin.

Lisää papuja.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoisella balsamicolla ja sitruunamehulla.

Syö lämpimänä tai anna marinoitua yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaa 40g14kcal1.8g0.8g0.1g1g
Paprika punainen 20g5.9kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Palvikinkku HK 3%15g15kcal2.7g0.1g0.5g0g
Sipuli, paistettu 10g10kcal0.1g0.5g0.8g0.2g
Oliiviöljy 18g159kcal0g0g18g0g
Herkkusieni 20g3.2kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)10g21kcal0.1g4.6g0.2g0g
Kidneypapu, suolaliemessä40g44kcal3.1g7.2g0.2g3.2g
Papu valkoinen, keitetty 40g43kcal3.4g5.6g0.1g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana428g632kcal23.8g40g40.2g15.8g
Valittu annoskoko214g316kcal11.9g20g20.1g7.9g
Annoskoko puolitettuna107g158kcal6g10g10.1g4g
Arvot/100g100g148kcal5.6g9.3g9.4g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124613