Lämmin salaatti

Keitä parsakaali suolatussa vedessä, että jäävät sopivan rapeiksi.

Paista sipuli öljyssä, lisää paprika ja herkkusienet.

Sekoita kulhoon parsakaali, paistetut paprikat ja herkkusienet.

Paista erikseen palvikinkku, ja lisää salaattiin.

Lisää papuja.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoisella balsamicolla ja sitruunamehulla.

Syö lämpimänä tai anna marinoitua yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaa 80g28kcal3.7g1.5g0.2g2g
Paprika punainen 40g12kcal0.4g1.8g0.2g0.8g
Palvikinkku HK 3%30g30kcal5.4g0.2g0.9g0g
Sipuli, paistettu 20g20kcal0.3g1g1.6g0.3g
Oliiviöljy 36g318kcal0g0g36g0g
Herkkusieni 40g6.4kcal0.8g0.1g0.1g0.6g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)20g41kcal0.2g9.2g0.3g0g
Kidneypapu, suolaliemessä80g88kcal6.2g14.4g0.4g6.4g
Papu valkoinen, keitetty 80g86kcal6.7g11.2g0.3g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana856g1264kcal47.8g79.4g80g31.4g
Valittu annoskoko428g632kcal23.9g39.7g40g15.7g
Annoskoko puolitettuna214g316kcal12g19.9g20g7.9g
Arvot/100g100g148kcal5.6g9.3g9.3g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124613