Lämmin salaatti

Keitä parsakaali suolatussa vedessä, että jäävät sopivan rapeiksi.

Paista sipuli öljyssä, lisää paprika ja herkkusienet.

Sekoita kulhoon parsakaali, paistetut paprikat ja herkkusienet.

Paista erikseen palvikinkku, ja lisää salaattiin.

Lisää papuja.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoisella balsamicolla ja sitruunamehulla.

Syö lämpimänä tai anna marinoitua yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaa 800g278kcal36.6g15.4g2.4g19.8g
Paprika punainen 400g117kcal3.8g18g1.6g7.6g
Palvikinkku HK 3%300g300kcal54g1.5g9g0g
Sipuli, paistettu 200g202kcal2.6g9.7g16.4g3.4g
Oliiviöljy 360g3184kcal0g0g360g0g
Herkkusieni 400g64kcal8.4g1.2g1.3g6g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)200g410kcal2.4g92g3.4g0g
Kidneypapu, suolaliemessä800g880kcal62.4g144g4g64g
Papu valkoinen, keitetty 800g861kcal67.4g112g2.8g56g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8560g12634kcal478.4g794.2g802g314.4g
Valittu annoskoko4280g6317kcal239.2g397.1g401g157.2g
Annoskoko puolitettuna2140g3159kcal119.6g198.6g200.5g78.6g
Arvot/100g100g148kcal5.6g9.3g9.4g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124613