Lämmin salaatti

Keitä parsakaali suolatussa vedessä, että jäävät sopivan rapeiksi.

Paista sipuli öljyssä, lisää paprika ja herkkusienet.

Sekoita kulhoon parsakaali, paistetut paprikat ja herkkusienet.

Paista erikseen palvikinkku, ja lisää salaattiin.

Lisää papuja.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoisella balsamicolla ja sitruunamehulla.

Syö lämpimänä tai anna marinoitua yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaa 120g42kcal5.5g2.3g0.4g3g
Paprika punainen 60g18kcal0.6g2.7g0.2g1.1g
Palvikinkku HK 3%45g45kcal8.1g0.2g1.4g0g
Sipuli, paistettu 30g30kcal0.4g1.5g2.5g0.5g
Oliiviöljy 54g478kcal0g0g54g0g
Herkkusieni 60g10kcal1.3g0.2g0.2g0.9g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)30g62kcal0.4g13.8g0.5g0g
Kidneypapu, suolaliemessä120g132kcal9.4g21.6g0.6g9.6g
Papu valkoinen, keitetty 120g129kcal10.1g16.8g0.4g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1284g1895kcal72g119.2g120.4g47.2g
Valittu annoskoko642g948kcal36g59.6g60.2g23.6g
Annoskoko puolitettuna321g474kcal18g29.8g30.1g11.8g
Arvot/100g100g148kcal5.6g9.3g9.4g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124613