Lämmin salaatti

Keitä parsakaali suolatussa vedessä, että jäävät sopivan rapeiksi.

Paista sipuli öljyssä, lisää paprika ja herkkusienet.

Sekoita kulhoon parsakaali, paistetut paprikat ja herkkusienet.

Paista erikseen palvikinkku, ja lisää salaattiin.

Lisää papuja.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoisella balsamicolla ja sitruunamehulla.

Syö lämpimänä tai anna marinoitua yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaa 160g56kcal7.3g3.1g0.5g4g
Paprika punainen 80g23kcal0.8g3.6g0.3g1.5g
Palvikinkku HK 3%60g60kcal10.8g0.3g1.8g0g
Sipuli, paistettu 40g41kcal0.5g1.9g3.3g0.7g
Oliiviöljy 72g637kcal0g0g72g0g
Herkkusieni 80g13kcal1.7g0.2g0.3g1.2g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)40g82kcal0.5g18.4g0.7g0g
Kidneypapu, suolaliemessä160g176kcal12.5g28.8g0.8g12.8g
Papu valkoinen, keitetty 160g172kcal13.5g22.4g0.6g11.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1712g2527kcal95.8g158.8g160.6g63g
Valittu annoskoko856g1263kcal47.9g79.4g80.3g31.5g
Annoskoko puolitettuna428g632kcal24g39.7g40.2g15.8g
Arvot/100g100g148kcal5.6g9.3g9.4g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124613