Lohi-kapriskiusaus

Kaada voideltuun vuokaan puolet jäisistä perunasuikaleista ja kevätsipuli (tai purjo).

Mausta suolalla ja pippurilla.

Levitä jäiset porkkanat, niiden päällä lohiviipaleet ja tilli sekä kaprikset.

Kaada loput perunat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kerma.

Paista 200° 50-60 min. Tarjoa lisäksi punajuuriviipaleita ja salaattia.

Ohje on kopioitu Pirkan resepteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g625g444kcal10g100g0.6g0g
Käsinpoimittu kevätsipuli88g24kcal1.2g3.3g0.5g1g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 188g326kcal33g0g21.7g0g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g19g3kcal0.6g0.2g0.1g0.2g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g413g227kcal12.8g26.4g8.3g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)8.7g63kcal0g0g7g0g
Kesäporkkana (Pirkka)250g63kcal1.5g13.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3180g2297kcal118.2g286.2g77.4g2.4g
Valittu annoskoko1590g1149kcal59.1g143.1g38.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna795g574kcal29.6g71.6g19.4g0.6g
Arvot/100g100g72kcal3.7g9g2.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124957