Lohi-kapriskiusaus

Kaada voideltuun vuokaan puolet jäisistä perunasuikaleista ja kevätsipuli (tai purjo).

Mausta suolalla ja pippurilla.

Levitä jäiset porkkanat, niiden päällä lohiviipaleet ja tilli sekä kaprikset.

Kaada loput perunat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kerma.

Paista 200° 50-60 min. Tarjoa lisäksi punajuuriviipaleita ja salaattia.

Ohje on kopioitu Pirkan resepteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g750g533kcal12g120g0.8g0g
Käsinpoimittu kevätsipuli105g28kcal1.5g4g0.6g1.2g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 225g391kcal39.6g0g26g0g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g23g3.6kcal0.7g0.2g0.1g0.2g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g495g272kcal15.3g31.7g9.9g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)11g76kcal0g0g8.4g0g
Kesäporkkana (Pirkka)300g75kcal1.8g15.9g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3816g2756kcal141.8g343.6g92.8g2.8g
Valittu annoskoko1908g1378kcal70.9g171.8g46.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna954g689kcal35.5g85.9g23.2g0.7g
Arvot/100g100g72kcal3.7g9g2.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124957