Lohi-kapriskiusaus

Kaada voideltuun vuokaan puolet jäisistä perunasuikaleista ja kevätsipuli (tai purjo).

Mausta suolalla ja pippurilla.

Levitä jäiset porkkanat, niiden päällä lohiviipaleet ja tilli sekä kaprikset.

Kaada loput perunat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kerma.

Paista 200° 50-60 min. Tarjoa lisäksi punajuuriviipaleita ja salaattia.

Ohje on kopioitu Pirkan resepteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g875g621kcal14g140g0.9g0g
Käsinpoimittu kevätsipuli123g33kcal1.7g4.7g0.7g1.3g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 263g456kcal46.2g0g30.3g0g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g26g4.2kcal0.9g0.3g0.1g0.3g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g578g318kcal17.9g37g11.6g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)12g88kcal0g0g9.8g0g
Kesäporkkana (Pirkka)350g88kcal2.1g18.5g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4452g3216kcal165.6g401g108.2g3.2g
Valittu annoskoko2226g1608kcal82.8g200.5g54.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna1113g804kcal41.4g100.3g27.1g0.8g
Arvot/100g100g72kcal3.7g9g2.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124957