Lohi-kapriskiusaus

Kaada voideltuun vuokaan puolet jäisistä perunasuikaleista ja kevätsipuli (tai purjo).

Mausta suolalla ja pippurilla.

Levitä jäiset porkkanat, niiden päällä lohiviipaleet ja tilli sekä kaprikset.

Kaada loput perunat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kerma.

Paista 200° 50-60 min. Tarjoa lisäksi punajuuriviipaleita ja salaattia.

Ohje on kopioitu Pirkan resepteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g1000g710kcal16g160g1g0g
Käsinpoimittu kevätsipuli140g38kcal2g5.3g0.8g1.5g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 300g521kcal52.8g0g34.6g0g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g30g4.8kcal1g0.3g0.1g0.3g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g660g363kcal20.5g42.2g13.2g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)14g101kcal0g0g11.2g0g
Kesäporkkana (Pirkka)400g100kcal2.4g21.2g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5088g3675kcal189.4g458g123.4g3.6g
Valittu annoskoko2544g1838kcal94.7g229g61.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna1272g919kcal47.4g114.5g30.9g0.9g
Arvot/100g100g72kcal3.7g9g2.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124957