Lohi-kapriskiusaus

Kaada voideltuun vuokaan puolet jäisistä perunasuikaleista ja kevätsipuli (tai purjo).

Mausta suolalla ja pippurilla.

Levitä jäiset porkkanat, niiden päällä lohiviipaleet ja tilli sekä kaprikset.

Kaada loput perunat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kerma.

Paista 200° 50-60 min. Tarjoa lisäksi punajuuriviipaleita ja salaattia.

Ohje on kopioitu Pirkan resepteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g1125g799kcal18g180g1.1g0g
Käsinpoimittu kevätsipuli158g43kcal2.2g6g0.9g1.7g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 338g586kcal59.4g0g39g0g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g34g5.4kcal1.1g0.3g0.1g0.3g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g743g408kcal23g47.5g14.9g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)16g113kcal0g0g12.6g0g
Kesäporkkana (Pirkka)450g113kcal2.7g23.8g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5724g4134kcal212.8g515.2g139g4g
Valittu annoskoko2862g2067kcal106.4g257.6g69.5g2g
Annoskoko puolitettuna1431g1034kcal53.2g128.8g34.8g1g
Arvot/100g100g72kcal3.7g9g2.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124957