Lohi-kapriskiusaus

Kaada voideltuun vuokaan puolet jäisistä perunasuikaleista ja kevätsipuli (tai purjo).

Mausta suolalla ja pippurilla.

Levitä jäiset porkkanat, niiden päällä lohiviipaleet ja tilli sekä kaprikset.

Kaada loput perunat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kerma.

Paista 200° 50-60 min. Tarjoa lisäksi punajuuriviipaleita ja salaattia.

Ohje on kopioitu Pirkan resepteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g125g89kcal2g20g0.1g0g
Käsinpoimittu kevätsipuli18g4.7kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 38g65kcal6.6g0g4.3g0g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g3.8g0.6kcal0.1g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g83g45kcal2.6g5.3g1.7g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)1.7g13kcal0g0g1.4g0g
Kesäporkkana (Pirkka)50g13kcal0.3g2.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana636g459kcal23.6g57.2g15.4g0.4g
Valittu annoskoko318g230kcal11.8g28.6g7.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna159g115kcal5.9g14.3g3.9g0.1g
Arvot/100g100g72kcal3.7g9g2.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124957