Lohi-kapriskiusaus

Kaada voideltuun vuokaan puolet jäisistä perunasuikaleista ja kevätsipuli (tai purjo).

Mausta suolalla ja pippurilla.

Levitä jäiset porkkanat, niiden päällä lohiviipaleet ja tilli sekä kaprikset.

Kaada loput perunat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kerma.

Paista 200° 50-60 min. Tarjoa lisäksi punajuuriviipaleita ja salaattia.

Ohje on kopioitu Pirkan resepteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g1250g888kcal20g200g1.3g0g
Käsinpoimittu kevätsipuli175g47kcal2.4g6.6g1g1.9g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 375g651kcal66g0g43.3g0g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g38g6kcal1.2g0.4g0.1g0.4g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g825g454kcal25.6g52.8g16.5g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)18g126kcal0g0g14g0g
Kesäporkkana (Pirkka)500g125kcal3g26.5g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6360g4594kcal236.4g572.6g154.4g4.6g
Valittu annoskoko3180g2297kcal118.2g286.3g77.2g2.3g
Annoskoko puolitettuna1590g1148kcal59.1g143.2g38.6g1.2g
Arvot/100g100g72kcal3.7g9g2.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124957