Lohi-kapriskiusaus

Kaada voideltuun vuokaan puolet jäisistä perunasuikaleista ja kevätsipuli (tai purjo).

Mausta suolalla ja pippurilla.

Levitä jäiset porkkanat, niiden päällä lohiviipaleet ja tilli sekä kaprikset.

Kaada loput perunat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kerma.

Paista 200° 50-60 min. Tarjoa lisäksi punajuuriviipaleita ja salaattia.

Ohje on kopioitu Pirkan resepteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g250g178kcal4g40g0.3g0g
Käsinpoimittu kevätsipuli35g9kcal0.5g1.3g0.2g0.4g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 75g130kcal13.2g0g8.7g0g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g7.5g1.2kcal0.2g0.1g0g0.1g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g165g91kcal5.1g10.6g3.3g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Kesäporkkana (Pirkka)100g25kcal0.6g5.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1272g919kcal47.2g114.6g31g1g
Valittu annoskoko636g459kcal23.6g57.3g15.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna318g230kcal11.8g28.7g7.8g0.3g
Arvot/100g100g72kcal3.7g9g2.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124957