Lohi-kapriskiusaus

Kaada voideltuun vuokaan puolet jäisistä perunasuikaleista ja kevätsipuli (tai purjo).

Mausta suolalla ja pippurilla.

Levitä jäiset porkkanat, niiden päällä lohiviipaleet ja tilli sekä kaprikset.

Kaada loput perunat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kerma.

Paista 200° 50-60 min. Tarjoa lisäksi punajuuriviipaleita ja salaattia.

Ohje on kopioitu Pirkan resepteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g375g266kcal6g60g0.4g0g
Käsinpoimittu kevätsipuli53g14kcal0.7g2g0.3g0.6g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 113g195kcal19.8g0g13g0g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g11g1.8kcal0.4g0.1g0g0.1g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g248g136kcal7.7g15.8g5g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)5.2g38kcal0g0g4.2g0g
Kesäporkkana (Pirkka)150g38kcal0.9g7.9g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1908g1378kcal71g171.6g46.4g1.4g
Valittu annoskoko954g689kcal35.5g85.8g23.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna477g345kcal17.8g42.9g11.6g0.4g
Arvot/100g100g72kcal3.7g9g2.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124957