Katan pizzakkeet

Pohja:
ruislese 1dl
rahka 100g
kananmuna
pellavansiemenrouhe (risetti) 1rkl
mausteita maun mukaan

sekoita ja laita pellille pari kökköä vähän tasotellen.

Lisää tasoiteltujen kakkusten päälle:

puolikas sipuli (paistettu soijassa)
parsakaalia 100g
tonnikalaa vedessä prk
oliiveja 50g
feta 3% 50g

-> Uuniin 225° 15-20 min

Helppo ja nopee.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Perunaliiter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 40g112kcal6g10.4g1.7g15.6g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki200g112kcal17g10g0.4g0g
Tonnikala vedessä 300g313kcal67.3g0g4.5g0g
Sipuli 100g30kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g100g110kcal18g2g3g0g
Oliivi100g110kcal1.4g4.7g11g4.4g
Parsakaali brokkoli 200g70kcal9.2g3.9g0.6g5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g270kcal0g0g30g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti20g100kcal5g6.7g5.8g5.7g
Soijakastike 40g24kcal2.1g3.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2480g2817kcal282.2g93.2g137g64.8g
Valittu annoskoko1240g1408kcal141.1g46.6g68.5g32.4g
Annoskoko puolitettuna620g704kcal70.6g23.3g34.3g16.2g
Arvot/100g100g114kcal11.4g3.8g5.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125449