Katan pizzakkeet

Pohja:
ruislese 1dl
rahka 100g
kananmuna
pellavansiemenrouhe (risetti) 1rkl
mausteita maun mukaan

sekoita ja laita pellille pari kökköä vähän tasotellen.

Lisää tasoiteltujen kakkusten päälle:

puolikas sipuli (paistettu soijassa)
parsakaalia 100g
tonnikalaa vedessä prk
oliiveja 50g
feta 3% 50g

-> Uuniin 225° 15-20 min

Helppo ja nopee.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Perunaliiter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 50g140kcal7.5g13g2.2g19.5g
Kananmuna kuoreton 138g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki250g140kcal21.2g12.5g0.5g0g
Tonnikala vedessä 375g392kcal84.2g0g5.6g0g
Sipuli 125g38kcal1.6g6g0.3g2.1g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g125g138kcal22.5g2.5g3.8g0g
Oliivi125g138kcal1.8g5.9g13.8g5.5g
Parsakaali brokkoli 250g88kcal11.5g4.9g0.7g6.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl38g338kcal0g0g37.5g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti25g125kcal6.2g8.3g7.2g7.1g
Soijakastike 50g30kcal2.6g4.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3100g3521kcal352.6g116.6g171.4g80.8g
Valittu annoskoko1550g1761kcal176.3g58.3g85.7g40.4g
Annoskoko puolitettuna775g880kcal88.2g29.2g42.9g20.2g
Arvot/100g100g114kcal11.4g3.8g5.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125449