Katan pizzakkeet

Pohja:
ruislese 1dl
rahka 100g
kananmuna
pellavansiemenrouhe (risetti) 1rkl
mausteita maun mukaan

sekoita ja laita pellille pari kökköä vähän tasotellen.

Lisää tasoiteltujen kakkusten päälle:

puolikas sipuli (paistettu soijassa)
parsakaalia 100g
tonnikalaa vedessä prk
oliiveja 50g
feta 3% 50g

-> Uuniin 225° 15-20 min

Helppo ja nopee.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Perunaliiter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 60g168kcal9g15.6g2.6g23.4g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki300g168kcal25.5g15g0.6g0g
Tonnikala vedessä 450g470kcal101g0g6.8g0g
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.6g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g150g165kcal27g3g4.5g0g
Oliivi150g165kcal2.1g7.1g16.5g6.6g
Parsakaali brokkoli 300g105kcal13.9g5.8g0.9g7.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl45g405kcal0g0g45g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti30g150kcal7.5g10g8.6g8.5g
Soijakastike 60g36kcal3.1g5.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3720g4225kcal423.2g139.8g205.4g97.2g
Valittu annoskoko1860g2113kcal211.6g69.9g102.7g48.6g
Annoskoko puolitettuna930g1056kcal105.8g35g51.4g24.3g
Arvot/100g100g114kcal11.4g3.8g5.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125449