Katan pizzakkeet

Pohja:
ruislese 1dl
rahka 100g
kananmuna
pellavansiemenrouhe (risetti) 1rkl
mausteita maun mukaan

sekoita ja laita pellille pari kökköä vähän tasotellen.

Lisää tasoiteltujen kakkusten päälle:

puolikas sipuli (paistettu soijassa)
parsakaalia 100g
tonnikalaa vedessä prk
oliiveja 50g
feta 3% 50g

-> Uuniin 225° 15-20 min

Helppo ja nopee.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Perunaliiter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 70g195kcal10.5g18.2g3g27.3g
Kananmuna kuoreton 193g275kcal24.1g0.6g19.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki350g196kcal29.7g17.5g0.7g0g
Tonnikala vedessä 525g548kcal117.8g0g7.9g0g
Sipuli 175g53kcal2.2g8.4g0.4g3g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g175g193kcal31.5g3.5g5.3g0g
Oliivi175g193kcal2.5g8.2g19.3g7.7g
Parsakaali brokkoli 350g123kcal16.2g6.8g1g8.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl53g473kcal0g0g52.5g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti35g175kcal8.7g11.7g10.1g9.9g
Soijakastike 70g42kcal3.6g6.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4340g4929kcal493.6g163.2g240g113.2g
Valittu annoskoko2170g2465kcal246.8g81.6g120g56.6g
Annoskoko puolitettuna1085g1232kcal123.4g40.8g60g28.3g
Arvot/100g100g114kcal11.4g3.8g5.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125449