Katan pizzakkeet

Pohja:
ruislese 1dl
rahka 100g
kananmuna
pellavansiemenrouhe (risetti) 1rkl
mausteita maun mukaan

sekoita ja laita pellille pari kökköä vähän tasotellen.

Lisää tasoiteltujen kakkusten päälle:

puolikas sipuli (paistettu soijassa)
parsakaalia 100g
tonnikalaa vedessä prk
oliiveja 50g
feta 3% 50g

-> Uuniin 225° 15-20 min

Helppo ja nopee.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Perunaliiter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 80g223kcal12g20.8g3.4g31.2g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki400g224kcal34g20g0.8g0g
Tonnikala vedessä 600g627kcal134.6g0g9g0g
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g200g220kcal36g4g6g0g
Oliivi200g220kcal2.8g9.4g22g8.8g
Parsakaali brokkoli 400g140kcal18.5g7.8g1.2g10g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g540kcal0g0g60g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti40g200kcal10g13.3g11.5g11.4g
Soijakastike 80g48kcal4.1g7.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4960g5633kcal564g186.4g274g129.6g
Valittu annoskoko2480g2817kcal282g93.2g137g64.8g
Annoskoko puolitettuna1240g1408kcal141g46.6g68.5g32.4g
Arvot/100g100g114kcal11.4g3.8g5.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125449