Katan pizzakkeet

Pohja:
ruislese 1dl
rahka 100g
kananmuna
pellavansiemenrouhe (risetti) 1rkl
mausteita maun mukaan

sekoita ja laita pellille pari kökköä vähän tasotellen.

Lisää tasoiteltujen kakkusten päälle:

puolikas sipuli (paistettu soijassa)
parsakaalia 100g
tonnikalaa vedessä prk
oliiveja 50g
feta 3% 50g

-> Uuniin 225° 15-20 min

Helppo ja nopee.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Perunaliiter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 90g251kcal13.5g23.4g3.9g35.1g
Kananmuna kuoreton 248g353kcal30.9g0.7g25.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki450g252kcal38.2g22.5g0.9g0g
Tonnikala vedessä 675g705kcal151.5g0g10.1g0g
Sipuli 225g68kcal2.8g10.8g0.5g3.8g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g225g248kcal40.5g4.5g6.8g0g
Oliivi225g248kcal3.2g10.6g24.8g9.9g
Parsakaali brokkoli 450g158kcal20.8g8.8g1.3g11.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl68g608kcal0g0g67.5g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti45g225kcal11.2g15g13g12.8g
Soijakastike 90g54kcal4.7g8.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5580g6338kcal634.6g209.8g308.6g145.6g
Valittu annoskoko2790g3169kcal317.3g104.9g154.3g72.8g
Annoskoko puolitettuna1395g1585kcal158.7g52.5g77.2g36.4g
Arvot/100g100g114kcal11.4g3.8g5.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125449