Katan pizzakkeet

Pohja:
ruislese 1dl
rahka 100g
kananmuna
pellavansiemenrouhe (risetti) 1rkl
mausteita maun mukaan

sekoita ja laita pellille pari kökköä vähän tasotellen.

Lisää tasoiteltujen kakkusten päälle:

puolikas sipuli (paistettu soijassa)
parsakaalia 100g
tonnikalaa vedessä prk
oliiveja 50g
feta 3% 50g

-> Uuniin 225° 15-20 min

Helppo ja nopee.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Perunaliiter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 10g28kcal1.5g2.6g0.4g3.9g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki50g28kcal4.2g2.5g0.1g0g
Tonnikala vedessä 75g78kcal16.8g0g1.1g0g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g25g28kcal4.5g0.5g0.8g0g
Oliivi25g28kcal0.4g1.2g2.8g1.1g
Parsakaali brokkoli 50g18kcal2.3g1g0.1g1.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti5g25kcal1.2g1.7g1.4g1.4g
Soijakastike 10g6kcal0.5g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana620g704kcal70.2g23.6g34.2g16g
Valittu annoskoko310g352kcal35.1g11.8g17.1g8g
Annoskoko puolitettuna155g176kcal17.6g5.9g8.6g4g
Arvot/100g100g114kcal11.3g3.8g5.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125449