Katan pizzakkeet

Pohja:
ruislese 1dl
rahka 100g
kananmuna
pellavansiemenrouhe (risetti) 1rkl
mausteita maun mukaan

sekoita ja laita pellille pari kökköä vähän tasotellen.

Lisää tasoiteltujen kakkusten päälle:

puolikas sipuli (paistettu soijassa)
parsakaalia 100g
tonnikalaa vedessä prk
oliiveja 50g
feta 3% 50g

-> Uuniin 225° 15-20 min

Helppo ja nopee.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Perunaliiter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 30g84kcal4.5g7.8g1.3g11.7g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki150g84kcal12.7g7.5g0.3g0g
Tonnikala vedessä 225g235kcal50.5g0g3.4g0g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.2g1.3g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g75g83kcal13.5g1.5g2.3g0g
Oliivi75g83kcal1.1g3.5g8.3g3.3g
Parsakaali brokkoli 150g53kcal6.9g2.9g0.4g3.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl23g203kcal0g0g22.5g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti15g75kcal3.7g5g4.3g4.3g
Soijakastike 30g18kcal1.6g2.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1860g2113kcal211.4g69.8g103g48.6g
Valittu annoskoko930g1056kcal105.7g34.9g51.5g24.3g
Annoskoko puolitettuna465g528kcal52.9g17.5g25.8g12.2g
Arvot/100g100g114kcal11.4g3.8g5.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125449