Jauheliha- kasvispapupata

Kuullota paloitellut vihannekset paistinpannulla rypsiöljyssä.

Lisää murskattu valkosipuli.

Laita kattilaan purkki tomaattimurska ja lisää kidneypavut ja lisää kuullotetut vihannekset pataan.

Paista jauheliha paistinpannulla ilman rasvaa ja mausta makusi mukaan.

Yhdistä kaikki aineet ja anna anna hautua miedolla lämmöllä tunnin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 451g133kcal2.5g23.9g0.9g8.6g
Kidneypapu, suolaliemessä473g521kcal36.9g85.2g2.4g37.9g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 282g903kcal75.4g0g67.4g0g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Paprika vihreä 192g41kcal1.8g4.8g0.6g3.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g73g21kcal0.4g4.4g0.1g1.8g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Rypsiöljy 16g140kcal0g0g15.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3132g3585kcal238.4g248.4g174.8g106.8g
Valittu annoskoko1566g1793kcal119.2g124.2g87.4g53.4g
Annoskoko puolitettuna783g896kcal59.6g62.1g43.7g26.7g
Arvot/100g100g115kcal7.6g7.9g5.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125826