Jauheliha- kasvispapupata

Kuullota paloitellut vihannekset paistinpannulla rypsiöljyssä.

Lisää murskattu valkosipuli.

Laita kattilaan purkki tomaattimurska ja lisää kidneypavut ja lisää kuullotetut vihannekset pataan.

Paista jauheliha paistinpannulla ilman rasvaa ja mausta makusi mukaan.

Yhdistä kaikki aineet ja anna anna hautua miedolla lämmöllä tunnin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 50g15kcal0.3g2.7g0.1g1g
Kidneypapu, suolaliemessä53g58kcal4.1g9.5g0.3g4.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 31g100kcal8.4g0g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika vihreä 21g4.5kcal0.2g0.5g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.1g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Rypsiöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana348g398kcal26.6g27.6g19.6g11.8g
Valittu annoskoko174g199kcal13.3g13.8g9.8g5.9g
Annoskoko puolitettuna87g100kcal6.7g6.9g4.9g3g
Arvot/100g100g114kcal7.6g7.9g5.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125826