Jauheliha- kasvispapupata

Kuullota paloitellut vihannekset paistinpannulla rypsiöljyssä.

Lisää murskattu valkosipuli.

Laita kattilaan purkki tomaattimurska ja lisää kidneypavut ja lisää kuullotetut vihannekset pataan.

Paista jauheliha paistinpannulla ilman rasvaa ja mausta makusi mukaan.

Yhdistä kaikki aineet ja anna anna hautua miedolla lämmöllä tunnin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 501g147kcal2.8g26.5g1g9.5g
Kidneypapu, suolaliemessä526g578kcal41g94.6g2.6g42.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 313g1003kcal83.8g0g74.9g0g
Sipuli (kuorittu)69g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Paprika vihreä 213g45kcal2g5.3g0.6g4g
Porkkana, keskikokoinen 65g81g23kcal0.5g4.8g0.2g2g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Rypsiöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3480g3984kcal265.2g275.6g194g118.4g
Valittu annoskoko1740g1992kcal132.6g137.8g97g59.2g
Annoskoko puolitettuna870g996kcal66.3g68.9g48.5g29.6g
Arvot/100g100g115kcal7.6g7.9g5.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125826