Jauheliha- kasvispapupata

Kuullota paloitellut vihannekset paistinpannulla rypsiöljyssä.

Lisää murskattu valkosipuli.

Laita kattilaan purkki tomaattimurska ja lisää kidneypavut ja lisää kuullotetut vihannekset pataan.

Paista jauheliha paistinpannulla ilman rasvaa ja mausta makusi mukaan.

Yhdistä kaikki aineet ja anna anna hautua miedolla lämmöllä tunnin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 800g235kcal4.5g42.4g1.6g15.2g
Kidneypapu, suolaliemessä840g924kcal65.5g151.2g4.2g67.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 500g1603kcal133.8g0g119.7g0g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Paprika vihreä 340g72kcal3.2g8.5g1g6.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g130g36kcal0.8g7.7g0.3g3.3g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Rypsiöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5560g6365kcal423.4g440.6g310.4g189.6g
Valittu annoskoko2780g3182kcal211.7g220.3g155.2g94.8g
Annoskoko puolitettuna1390g1591kcal105.9g110.2g77.6g47.4g
Arvot/100g100g115kcal7.6g7.9g5.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125826