Jauheliha- kasvispapupata

Kuullota paloitellut vihannekset paistinpannulla rypsiöljyssä.

Lisää murskattu valkosipuli.

Laita kattilaan purkki tomaattimurska ja lisää kidneypavut ja lisää kuullotetut vihannekset pataan.

Paista jauheliha paistinpannulla ilman rasvaa ja mausta makusi mukaan.

Yhdistä kaikki aineet ja anna anna hautua miedolla lämmöllä tunnin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 100g29kcal0.6g5.3g0.2g1.9g
Kidneypapu, suolaliemessä105g116kcal8.2g18.9g0.5g8.4g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 63g201kcal16.8g0g15g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Paprika vihreä 43g9kcal0.4g1.1g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.6kcal0.1g1g0g0.4g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana696g797kcal53.2g55.4g38.6g23.6g
Valittu annoskoko348g398kcal26.6g27.7g19.3g11.8g
Annoskoko puolitettuna174g199kcal13.3g13.9g9.7g5.9g
Arvot/100g100g114kcal7.6g8g5.5g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125826