Jauheliha- kasvispapupata

Kuullota paloitellut vihannekset paistinpannulla rypsiöljyssä.

Lisää murskattu valkosipuli.

Laita kattilaan purkki tomaattimurska ja lisää kidneypavut ja lisää kuullotetut vihannekset pataan.

Paista jauheliha paistinpannulla ilman rasvaa ja mausta makusi mukaan.

Yhdistä kaikki aineet ja anna anna hautua miedolla lämmöllä tunnin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 150g44kcal0.8g8g0.3g2.9g
Kidneypapu, suolaliemessä158g174kcal12.3g28.4g0.8g12.6g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 94g301kcal25.1g0g22.5g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Paprika vihreä 64g14kcal0.6g1.6g0.2g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.8kcal0.1g1.5g0g0.6g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Rypsiöljy 5.3g47kcal0g0g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1044g1195kcal79.4g83g58.2g35.6g
Valittu annoskoko522g598kcal39.7g41.5g29.1g17.8g
Annoskoko puolitettuna261g299kcal19.9g20.8g14.6g8.9g
Arvot/100g100g115kcal7.6g8g5.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125826