Jauheliha- kasvispapupata

Kuullota paloitellut vihannekset paistinpannulla rypsiöljyssä.

Lisää murskattu valkosipuli.

Laita kattilaan purkki tomaattimurska ja lisää kidneypavut ja lisää kuullotetut vihannekset pataan.

Paista jauheliha paistinpannulla ilman rasvaa ja mausta makusi mukaan.

Yhdistä kaikki aineet ja anna anna hautua miedolla lämmöllä tunnin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 200g59kcal1.1g10.6g0.4g3.8g
Kidneypapu, suolaliemessä210g231kcal16.4g37.9g1.1g16.8g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 125g401kcal33.5g0g30g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Paprika vihreä 85g18kcal0.8g2.1g0.3g1.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Rypsiöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1392g1593kcal106g110.2g78g47.4g
Valittu annoskoko696g797kcal53g55.1g39g23.7g
Annoskoko puolitettuna348g398kcal26.5g27.6g19.5g11.9g
Arvot/100g100g115kcal7.6g7.9g5.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125826