Jauheliha- kasvispapupata

Kuullota paloitellut vihannekset paistinpannulla rypsiöljyssä.

Lisää murskattu valkosipuli.

Laita kattilaan purkki tomaattimurska ja lisää kidneypavut ja lisää kuullotetut vihannekset pataan.

Paista jauheliha paistinpannulla ilman rasvaa ja mausta makusi mukaan.

Yhdistä kaikki aineet ja anna anna hautua miedolla lämmöllä tunnin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 250g74kcal1.4g13.3g0.5g4.8g
Kidneypapu, suolaliemessä263g289kcal20.5g47.3g1.3g21g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 157g502kcal41.9g0g37.5g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Paprika vihreä 106g23kcal1g2.7g0.3g2g
Porkkana, keskikokoinen 65g41g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Rypsiöljy 8.8g78kcal0g0g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1740g1992kcal132.4g138g97.4g59.2g
Valittu annoskoko870g996kcal66.2g69g48.7g29.6g
Annoskoko puolitettuna435g498kcal33.1g34.5g24.4g14.8g
Arvot/100g100g115kcal7.6g7.9g5.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125826