Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g181g49kcal2.3g8.7g0.4g3.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g45g47kcal3.6g7.4g0.3g0.9g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g45g50kcal2.3g9.5g0.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%226g362kcal6.1g6.1g33.9g0g
Ruohosipuli 90g20kcal1.2g1.5g0.5g2.2g
Katkarapu 452g309kcal65.2g0g5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton23g4.7kcal0.1g0.4g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g45g407kcal0g0g45.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2214g2496kcal161.6g67.2g171g12.4g
Valittu annoskoko1107g1248kcal80.8g33.6g85.5g6.2g
Annoskoko puolitettuna554g624kcal40.4g16.8g42.8g3.1g
Arvot/100g100g113kcal7.3g3g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126850